Termék részletek


AJÁNDÉKUTALVÁNY , 3000 Ft-tól

AJÁNDÉKUTALVÁNY , 3000 Ft-tól
3 000 Ft

Ajándékutalvány vásárlása esetén egy kuponkóddal ellátott utalványt küldünk: előreutalás esetén e-mailben, személyes átvétel/készpénzes fizetés esetén kinyomtava. Van lehetőség az utalvány kiküldésére is, de ez talán kevésbé költséghatékony.

 

Beváltás: Az ajándékutalvány a gabeliz.hu weboldalon használható fel minden, a weboldalon elérhető termékre.  A megvásárolt termék értékét levonjuk az ajándékutalványon lévő összegből. Amennyiben a megvásárolt termék értéke nem éri el az ajándékutalványon felhasználható összeget, a fel nem használt összeg a későbbiekben is levásárolható. Ha a vásárlás összege magasabb, mint az ajándékutalványon felhasználható összeg, a fennmaradó összeget kell  kiegyenlíteni.  Az ajándékutalvány ill. az abból  fel nem használt összeg pénzre nem beváltható.

Az utalvány a vásárlástól számított 6 hónapig érvényes.

Az ajándékutalvány elvesztése: Kérjük, vigyázzon az e-mailben küldött PDF-re, és az azon szereplő kódra, mert az elvesztéséből fakadó kárért a gabeliz.hu felelősséget nem vállal. Továbbá nem vállaljuk a felelősséget, ha a kódot ellopják, vagy az ön engedélye nélkül felhasználják.


Webáruház készítés